X
تبلیغات
رایتل
.

کانون وبلاگ نویسان بخش فین هرمزگان

مکانی برای انتشار مطالب وبلاگ نویسان برتر بخش فین .آخرین اخبار بخش فین

خوراکهای محلی استان هرمزگان ( سوراغ)

سوراخ یا سوراغ:   سوراغ یکی دیگر از غذاهای محلی مردم بخش فین و استان هرمزگان می باشد که البته باید آن را نوعی دسر نامید چونکه برای طعم دادن به غذا از آن استفاده می شود و هم اینکه همراه غذای اصلی  میل می شود  . موقع مصرف این دسر خوشمزه بیشتر در فصول گرم سال می باشد .

طرز تهیه سوراغ :  بانوان فینی برای تهیه سوراغ  ابتدا ماهی مومَغ (حشینه ) و آب نمک و گِل سرخی به نام گِلَک و پوست نارنج ( برای اینکه خوشبو شود ) را در حلب  با هم مخلوط می کنند و در حدود تقریبا 1 ماه یا بیشتر  آن را در ظرف مخصوصی به نام دوسِنگ  که از جنس سفال است می ریزند و در پشت بام خانه یا در مقابل نور آفتاب قرار می دهند تا به اصطلاح خوب جا بیافتد . بعد از  آماده شدن آن ، آب سوراغ را برداشته و روی نان های محلی که خود آنها را می پزند می مالند و به اصطلاح نان سوراغ روغنی می خورند که بسیار خوشمزه و خوش طعم است .

[ جمعه 8 فروردین 1393 ] [ 17:10 ] [ مدیر کانون ]

[ 0 نظر ]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه