کانون وبلاگ نویسان بخش فین هرمزگان

کانون وبلاگ نویسان بخش فین هرمزگان

مکانی برای انتشار مطالب وبلاگ نویسان برتر بخش فین .آخرین اخبار بخش فین
کانون وبلاگ نویسان بخش فین هرمزگان

کانون وبلاگ نویسان بخش فین هرمزگان

مکانی برای انتشار مطالب وبلاگ نویسان برتر بخش فین .آخرین اخبار بخش فین

نرم‌افزار سامسونگ اپس بر روی ایرانیان باز شد

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات؛ سامسونگ در خرداد ماه سال ۹۲ دسترسی کاربران ایرانی به فروشگاه نرم‌افزار خود را مسدود کرد، اما دقیقا مشخص نشد که دلیل بسته شدن سامسونگ اپس در ایران چه بوده‌، دفتر سامسونگ هم در ایران دلیل واضح و مشخصی را برای این محدودیت بیان نکرد، اما اغلب بر این باور بودند که تحریم‌ها و فشارهای مختلف دولت‌های غربی بر شرکت‌های کره‌ای باعث این محدودیت بوده است.



 
ادامه مطلب ...

چیچکا - شماره 1

سلام دوستان و  همشهریان خوب خودم

از امروز تصمیم گرفتم تعدادی از چیستان های محلی خودمون رو که بهشون می گیم چیچکا رو براتون تو وبلاگ شهر زیبای فین قرار بدم.

امیدوارم بتونیم با این کار بخشی از فرهنگ و سنت قدیمی آبا و اجدادمون رو زنده نگهداریم . انشاالله

 امیدوارم بتونید جواب اونو برام در قسمت نظرات همین پست قرار بدین .

بی صبرانه منتظر جواب های شما هستم .


چیچکای شماره 1 :

 

 

خودِش مُردَه ریتُکِش زنده ؟؟؟

خوراکهای محلی استان هرمزگان ( مهیاوه )


مهیاوه : مهیاوه که مهیابه ، ماهیاوه، مهیوه، مهوه، موه، هم به آن می گویند، غذای مخصوص مردم جنوب ایران است گویا کلمه مهوه و مهیاوه، در اصل از دوکلمه ماهی و آوه ، مرکب بوده و آوه به معنی آب است .

رنگ و طعم مهیاوه : مهیاوه یک نوع غذای آبکی تیره رنگ و شور و تند است که آن را از یک نوع ماهی ریز به نام موتو، متو یا حشینه ( مومغ ، ساردین ) درست می کنند و با نان یا همراه غذاهای دیگر به مصرف می رسانند و بسیار مقوی و اشتها آور است .

روش تهیه مهیاوه :

الف ) از پودر ماهی : ماهیهای مذکور را در روی شن و ماسه کنار دریا خشک می کنند و اگر بخواهند از پودر آن استفاده کنند، پس از اینکه خوب خشک شد ماهیها را کاملاٌ کوبیده و بعد ، الک می کنند و شن و ماسه را از آن جدا می سازند و بعد پودر ماهی را با زرد چوبه، فلفل، راز ( دانه باریک و سیاه رنگ )، گشنیز و خردل مخلوط ساخته ، دوباره می کوبند و در آب و نمک می ریزند و در شیشه یا خمره مخصوص ریخته و درش را می بندند و بعد ظرف را به مدت 20تا 30 روز در آفتاب قرار می دهند، مایعی که به این ترتیب فراهم میشود، نسبتاٌ روان و با بوی زننده می باشد. مهیاوه را روی نان مالیده می خورند.

ب) از ماهی : برای تهیه مهیاوه از ماهی، در ابتدا مقداری ماهی خشک موتو یا حشینه را شسته و سر آن را جدا کرده و در حلب یا خمره می اندازند و در حدود دو کیلو نمک به آن میافزایند و در آفتاب می گذارند و هر روز با چوب مخصوصی ، آن را بهم می زنند و به وسیله آبکش ،صاف کرده آب آن را در ظرفی دیگر جدا ساخته و تفاله آن را به دور میریزند سپس مقداری خردل بو داده و پوست نارنج کوبیده را روی مایع می ریزند، سپس همه را داخل خمره کرده در آن را بسته مجدداٌ در آفتاب می گذارند و چند روز صبر می کنند و بعد به سراغ آن می روند.

با آرزوی سلامتی برای همه شما


منبع : شهر زیبای فین

خوراکهای محلی استان هرمزگان ( سوراغ)

سوراخ یا سوراغ:   سوراغ یکی دیگر از غذاهای محلی مردم بخش فین و استان هرمزگان می باشد که البته باید آن را نوعی دسر نامید چونکه برای طعم دادن به غذا از آن استفاده می شود و هم اینکه همراه غذای اصلی  میل می شود  . موقع مصرف این دسر خوشمزه بیشتر در فصول گرم سال می باشد .

طرز تهیه سوراغ :  بانوان فینی برای تهیه سوراغ  ابتدا ماهی مومَغ (حشینه ) و آب نمک و گِل سرخی به نام گِلَک و پوست نارنج ( برای اینکه خوشبو شود ) را در حلب  با هم مخلوط می کنند و در حدود تقریبا 1 ماه یا بیشتر  آن را در ظرف مخصوصی به نام دوسِنگ  که از جنس سفال است می ریزند و در پشت بام خانه یا در مقابل نور آفتاب قرار می دهند تا به اصطلاح خوب جا بیافتد . بعد از  آماده شدن آن ، آب سوراغ را برداشته و روی نان های محلی که خود آنها را می پزند می مالند و به اصطلاح نان سوراغ روغنی می خورند که بسیار خوشمزه و خوش طعم است .

فشار خون متعادل و پوستی جوان با آب کرفس

یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهمترین آن کمک به تعدیل فشار خون و جلوگیری از بیماری‌های قلبی و گوارشی است. کافی است هفته‌ای ۲ لیوان آب کرفس بخورید.

به گزارش فارس، مریم مهرآزی در مورد فواید استفاده از آب کرفس خاطرنشان کرد: برگ کرفس حاوی مقدار زیادی ویتامین A (بتاکاروتن) است و ساقه کرفس هم منبع ویتامین‌های B6 ,B2 ،B1، ویتامین C و همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، سدیم و چند نوع از اسیدهای آمینه ضروری است.

وی ادامه داد: خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی در سفره ایرانی است که ترکیب گوشت، ‌سبزی و کرفس تامین کننده بسیاری از نیازهای غذایی بدن خواهد بود به شرط آنکه کرفس به مدت طولانی سرخ یا پخته نشود تا خاصیت غذایی آن حفظ شود.

به گفته این متخصص تغذیه کرفس می‌تواند مکمل خوبی برای زیبایی پوست و مو باشد و نوشیدن یک لیوان آب کرفس فقط دو یا سه روز در هفته نه تنها به سلامتی قلب و دستگاه گوارش کمک می‌کند بلکه معمولاً افرادی که خوردن کرفس یا آب این ماده را در دستور غذایی دارند پوست شاداب و جوان‌تری نسبت به بقیه دارند.

مهرآزی خاطرنشان کرد: ویتامین C و انواع ویتامین‌های B موجود در آب کرفس برای از بین بردن جوش‌های بدن مفید است و از تجمع چربی زیر پوست جلوگیری می‌کند.

به گفته این متخصص تغذیه افرادی که ناخنی شکننده دارند با خوردن آب کرفس و کلسیم موجود می‌توانند به این مشکل پایان دهند و به مرور رشد و ترمیم مو و ناخن‌ها بهبود خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه فشار خون یکی از مشکلات جامعه ما محسوب می‌شود افزود: تحقیقات نشان داده مصرف روزانه آب کرفس به مدت یک هفته، تأثیر فوق‌ العاده‌‌ای روی پایین آوردن فشارخون خواهد داشت و اگر افراد به طور مداوم آب کرفس بخورند فشار خون در حد طبیعی باقی می‌ماند و بیشتر از آن کاهش نمی‌یابد که خود یکی از شگفتی‌های طبیعت این سبزی است.

کودک جیرفتی تنها با بوی بنزین زنده است! (+عکس)

پدرم بیکار است و سرطان ریه دارد، مادرم هم خانه‌دار است و یک خواهر دارم که در مقطع پیش‌دانشگاهی تحصیل می‌کند.

 

کودک-6-ساله-جیرفتی-تنها-با-بوی-بنزین-زنده-است-عکس

 

بیا تو ساحل منتشر کرد،بابک بهمنی کودک بیماری است که مدت شش سال است، باید مرتب بنزین استنشاق کند و اگر آن را از خود دور کند از حالت طبیعی خارج و بیهوش می‌شود.

این کودک بیمار در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: باید هفته‌ای یکبار به پمپ بنزین مراجعه کرده و ۰٫۵ لیتر بنزین بخرم.

وی افزود: در حال تحصیل در کلاس پنجم دبستان در یکی از مدارس جیرفت هستم و ماهانه ۱۰۰ هزار تومان کمک مالی مردمی دریافت می‌کنم.

بهمنی تصریح کرد: پدرم بیکار است و سرطان ریه دارد، مادرم هم خانه‌دار است و یک خواهر دارم که در مقطع پیش‌دانشگاهی تحصیل می‌کند.

وی ادعا دارد که برای درمان بیماری خود به پزشک مراجعه کرده و پزشکان راه درمانی برای وی توصیه نکردند.

فکر می کنید خالق اندروید کیست؟!+ عکس

فکر می کنید خالق اندروید کیست؟!+ عکس
شاید فکر کنید که کمپانی گوگل خود توانسته است تا سیستم عامل معروف و محبوب اندروید را تولید کند اما اینطور نیست بلکه فردی که این سیتسم عامل محبوب را طراحی کرده است Andy Rubin نام دارد.

Andy Rubin در یازده سال پیش یعنی در سال ۲۰۰۳ به فکر ساخت این سیستم عامل جالب افتاد و بعد از مدتی به دلیل مشکلات مالی نتواسنت کاری برای پیشرفت این پروژه بکند.

او سعی کرد تا برای این پروژه خود سرمایه گذار و یا سرمایه گذارانی پیدا کند و ابتدا به فکر کمپانی سامسونگ یکی از کمپانی های معروف در امر ساخت تلفن همراه افتاد اما اشتباه بزرگی که مدیران سامسونگ کردند هیچوقت فراموش نخواهند کرد.

زیرا زمانی که آقای روبین در جلسه با مدیران سامسونگ در مورد اندروید سخن گفت آن ها به او خندیدند و او را به تمسخر گرفتند. به او گفتند تو ؟ با ۶ نفر ؟ تو چه مصرف کرده ای ؟

اما کمپانی گوگل این هوش و ذکاوت را داشت و این استعداد و فکر جالب را به مبلغ ۵۰ میلیون دلار در سال ۲۰۰۵ خریداری کرد و Andy Rubin و همکارانش را به استخدام این کمپانی در آورد. کاری که گوگل انجام داد در حال حاضر بسیار قیمتی می باشد که در حال حاضر اندروید طرفداران بسیار زیادی داشته و دارد و روز ها دیوایس های مختلف اندرویدی وارد بازار های دنیا می شود.

دانلود رایگان: کتاب کاربرد فتوشاپ در عکاسی دیجیتال

 

کتاب کاربرد فتوشاپ در عکاسی دیجیتال  


ادوبی فوتوشاپ ( Photoshop، به معنی کارگاه عکس) یک پردازشگر گرافیکی است که بدست شرکت ادوبی گسترش یافته و برای ایجاد، ترکیب، ویرایش، بازسازی و یا دگرگونی عکس‌ها و نگاره‌ها بکار می‌رود. فتوشاپ برای سیستم‌عامل ویندوز و مکینتاش به‌کار می‌رود. هم‌چنین نگارش‌های گوناگون این نرم‌افزار تا نگارش دهم، در سیستم‌عامل لینوکس نیز با کمک ابزارهای میانه (مانند کراس‌اوور) قابل استفاده‌است. آخرین نسخهٔ رسمی این نرم‌افزار نسخهٔ چهاردهم آن است که با اسم ادوبی فتوشاپ سی‌سی شناخته می‌شود. (سی‌اس مخفف عبارت Creative Suite است و به معنای برنامهٔ خلاق است.)

شهرت فتوشاپ به این دلیل است که فرمت پی‌اس‌دی به صورت گسترده استفاده می‌شود و تا حدی توسط نرم‌افزارهای رقیب حمایت می‌شود

عکاسی دیجیتال به فرایند ثبت تصاویر به وسیلهٔ دریافت و ثبت نور برروی سطح حساس به نور حسگر الکترونیکی گفته می‌شود. الگوهای نوری باز تابیده شده یا ساطع شده از اشیا بر روی سطح حساس به نور حسگر تأثیر می‌گذارد و باعث ثبت تصاویر می‌گردد.

عکاسی دارای سه ویژگی علمی، صنعتی (اقتصادی) و هنری است. عکاسی به عنوان یک پدیده علمی تولد یافت و به شکل یک صنعت گسترش یافت و همچنین جنبه‌های هنری نیز در آن ظهور کرد.

عکاسی دیجیتال در حال حاضر رایج‌ترین تکنولوژی برای ثبت تصویرهای ۲بعدی و ۳بعدی در بازارهای مصرف‌کننده و حرفه‌ای است. آسانی نسبی استفاده، سرعت بالای بازدید، انتقال و چاپ و نیز در بسیاری از موارد، کیفیت برتر، تعدادی از ویژگی‌های متمایزکننده عکاسی دیجیتال هستند. آسانی نسبی ویرایش عکاس‌های دیجیتال و در دسترس بودن نرم‌افزارهای قدرتمند برای این کار، باعث پیش آمدن جنجال‌های بسیاری در مورد صداقت و قابل اعتماد بودن عکسهای دیجیتالی در عرصه‌های خبرنگاری و تاریخ‌نگاری شده است. البته ویرایش عکس و پیامدهای مربوط به آن، محدود به عکاسی دیجیتال نیستند و این موضوع بحثی مطرح در کل طول تاریخ عکاسی بوده است.

ادوبی فوتوشاپ ( Photoshop، به معنی کارگاه عکس) یک پردازشگر گرافیکی است که بدست شرکت ادوبی گسترش یافته و برای ایجاد، ترکیب، ویرایش، بازسازی و یا دگرگونی عکس‌ها و نگاره‌ها بکار می‌رود. فتوشاپ برای سیستم‌عامل ویندوز و مکینتاش به‌کار می‌رود. هم‌چنین نگارش‌های گوناگون این نرم‌افزار تا نگارش دهم، در سیستم‌عامل لینوکس نیز با کمک ابزارهای میانه (مانند کراس‌اوور) قابل استفاده‌است. آخرین نسخهٔ رسمی این نرم‌افزار نسخهٔ چهاردهم آن است که با اسم ادوبی فتوشاپ سی‌سی شناخته می‌شود. (سی‌اس مخفف عبارت Creative Suite است و به معنای برنامهٔ خلاق است.)

شهرت فتوشاپ به این دلیل است که فرمت پی‌اس‌دی به صورت گسترده استفاده می‌شود و تا حدی توسط نرم‌افزارهای رقیب حمایت می‌شود

عکاسی دیجیتال به فرایند ثبت تصاویر به وسیلهٔ دریافت و ثبت نور برروی سطح حساس به نور حسگر الکترونیکی گفته می‌شود. الگوهای نوری باز تابیده شده یا ساطع شده از اشیا بر روی سطح حساس به نور حسگر تأثیر می‌گذارد و باعث ثبت تصاویر می‌گردد.

عکاسی دارای سه ویژگی علمی، صنعتی (اقتصادی) و هنری است. عکاسی به عنوان یک پدیده علمی تولد یافت و به شکل یک صنعت گسترش یافت و همچنین جنبه‌های هنری نیز در آن ظهور کرد.

عکاسی دیجیتال در حال حاضر رایج‌ترین تکنولوژی برای ثبت تصویرهای ۲بعدی و ۳بعدی در بازارهای مصرف‌کننده و حرفه‌ای است. آسانی نسبی استفاده، سرعت بالای بازدید، انتقال و چاپ و نیز در بسیاری از موارد، کیفیت برتر، تعدادی از ویژگی‌های متمایزکننده عکاسی دیجیتال هستند. آسانی نسبی ویرایش عکاس‌های دیجیتال و در دسترس بودن نرم‌افزارهای قدرتمند برای این کار، باعث پیش آمدن جنجال‌های بسیاری در مورد صداقت و قابل اعتماد بودن عکسهای دیجیتالی در عرصه‌های خبرنگاری و تاریخ‌نگاری شده است. البته ویرایش عکس و پیامدهای مربوط به آن، محدود به عکاسی دیجیتال نیستند و این موضوع بحثی مطرح در کل طول تاریخ عکاسی بوده است.  
 


ادامه مطلب